Konserwowanie polskiego craftu 18
Jak powiedział, tak zrobił, czyli następny ładunek konserw wjeżdża bez zbędnej przerwy. Tym razem solidna marka, czyli Nepomucen, druga soli...
Jak powiedział, tak zrobił, czyli następny ładunek konserw wjeżdża bez zbędnej przerwy. Tym razem solidna marka, czyli Nepomucen, druga soli...
Jako że gonitwa za rynkiem pod kątem publicystycznym wychodzi mi średnio, muszę nieco przyspieszyć tempo publikacji. Na dzisiaj dwie Pinty, ...
Kolejne trzy paczki od kolejnych trzech browarów. Tym razem ceniony przeze mnie za solidną klasykę Browar Bury, specjalizujący się w wymraża...
I to wcale nie tego we Włoszech. Od wczesnej szkoły podstawowej starożytny Rzym wywoływał we mnie fascynację. Dzieciństwo spędzone w krainie...
Tak się złożyło, że wylądowałem na podróży służbowej w Niemczech, więc nadarzyła się okazja, żeby sprawdzić poziom niemieckich piw. Okoliczn...
Żywię przekonanie – bardziej intuicyjne niż merytorycznie ugruntowane, że browary puszkują te wyroby, z których są bardziej zadowolone. Stąd...